Aanbevelingen

  • Met zijn heldere blik helpt Jeroen mij iedere keer weer om een stap in mijn ontwikkeling te zetten.
  • Doordat Jeroen met de overleden bewoner van ons huis communiceerde, kon deze het loslaten. Sinds die tijd voelt het huis rustig en spanningsvrij en is het echt “ons” thuis.
Margot

Wanneer ik niet precies wist hoe ik iets moest omschrijven of vertellen dan werd het vaak een onsamenhangend verhaal. Jeroen kon daaruit altijd precies het gedeelte halen waaraan gewerkt kon worden en zo wist ik bij mezelf ook waar het probleem zich precies bevond. Ik kwam altijd heel opgelucht en bevrijd terug van Jeroens consulten, omdat ik wist waar ik aan kon werken zodat ik mindfull en met minder stress door het leven kon gaan. Ik heb elke dag nog veel aan Jeroens tips.

Hanne

Door Jeroen ben ik mij bewuster geworden van mijn drijfveren en heb ik geleerd om aan te voelen hoe productief ik kan zijn per dag.

Bas

Jeroen heeft me van mijn spierkramp afgeholpen. Door zijn rust en aandacht kon ik luisteren naar mijn gevoel en kreeg ik weer vertrouwen in het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam.

Cheriel

Ik heb de sessie met Jeroen als zeer prettig en nuttig ervaren. Zijn rustige manier van praten en dingen uitleggen gecombineerd met direct voelbaar resultaat was voor mij een echte eye-opener.

Wicher